Vess egy pillantást a lábfejedre, és olvasd el az elemzést.

 Egyes tanulmányok szerint a lábfej, illetve a lábujjak formája elárulja az illető személyiségjegyeit, ezért ha kíváncsi vagy, hogy te milyen ember vagy, vess egy pillantást a lábfejedre.

 

1. Nagylábujj

Ha a nagylábujjad jóval hosszabb a többinél, akkor ez azt jelenti, hogy nagyon intelligens, kreatív vagy, és szinte mindig megtudsz oldani minden jellegű problémát. A koncentrációs képességed viszont túl gyenge, és a kitartással is problémáid vannak.

Ha ez a lábujjad kisebb a többinél, akkor remekül érvelsz, alkudozol, aminek köszönhetően mindig előnyös helyzetbe kerülsz.

2. Második lábujj

Minél hosszabb ez a lábujjad, annál jobb vezetővé válhatsz. Emellett még azt jelenti, hogy energikus, találékony vagy, és amit eltervezel, azt megvalósítod. Ha kisebb ez a lábujjad a többinél, akkor az azt jelenti, hogy egyensúlyban vagy önmagaddal és rendszerint megfontolt döntéseket hozol.

3. Középső lábujj

Minél hosszabb ez a lábujj, annál dinamikusabb, energikusabb vagy, és a célod az, hogy a legjobb legyél abban, amit csinálsz, és rálelj a sikerre. A tökéletességre törekszel, de emiatt ritkán pihensz, lazítasz, amivel árthatsz az egészségednek.

Ha rövid ez a lábujjad, akkor pont az ellenkezőjeként viselkedsz, szeretsz szórakozni, lazítani, de néha lusta vagy, és nem tudod, hogy mit kezdj az életeddel.

4. Gyűrűs lábujj

Ha ez a lábujjad hosszú és egyenes, akkor számodra mindig a család az első, mindenkinek segítesz, és sok szeretetet adsz. Ha viszont meggörbül ez a végtag, akkor családi, párkapcsolati nehézségek kísérhetik az életedet.

Ha ez a lábujjad a többihez képes kisebb, akkor számodra már nem annyira fontos a család, hanem inkább magaddal foglalkozol.

5. Kislábujj

Ha nagyon pici a kislábujjad, az azt jelenti, hogy gyerekes vagy, és a felelősségvállalás nem az erősséged. Hamar elveszted valamivel kapcsolatban az érdeklődésedet, ezért mindig valami új dolgon töröd a fejed. Ha képes vagy a gyűrűslábujjadtól elkülönítve megmozdítanod a kislábujjadat, akkor imádod a kalandokat, a kihívásokat. Ha ez nem sikerül, akkor kiszámító életet élsz, amelyben helye van a rutinnak.

Ha a lábfejed széles

Ez arra utal, hogy egy nyugtalan, mindig mozgásban lévő ember vagy. Azért törekedj arra, hogy néha megpihenj, lazíts, mert ezzel sokat teszel az egészséged megőrzéséért.

Ha a lábfejed keskeny

ForrásHiggadt, nyugodt személyiséggel rendelkezel. Olykor úrrá lesz rajtad a megszokottság, ezért érdemes néha elmenned kirándulni, meglátogatni egy közelebbi várost, de a színházba-, moziba járás is feldobhatja az életed. 

  

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!