Sírva emlékezik unokáira a győri családirtásban elhunyt gyerekek nagymamája

Vélhetően közös sírba temetik azt a két gyermeket, akiket a hétvégi láthatáson H. Gábor megfojtott. A két lányt és a kisfiút az édesanyjuk vitte a sittről szeptember végén kiszabadult férfihoz, hogy vele töltsék a hétvégét Győrben.

Vasárnap valami történt, s az apa ámokfutásba kezdett. Miután a férfi a 13 éves lányt és a 10 éves fiút az ágyon megfojtotta, a szoba ajtaját bezárta, majd a zuhanyzóban egy lepedőre felakasztotta magát.

A hatéves kislány hosszú órákig volt összezárva halott testvéreivel, az anyjának a telefonban annyit mondott, hogy nem mozdulnak a testvérei, és valami piros van az arcukon. A rendőrök az apát a zuhanyzóban, a kövön találták meg.

– Az interneten olvasgatva döbbentem rá, hogy az én unokáimat ölte meg az apjuk. Képtelen vagyok felfogni, hogy nincsenek többé – mesélte sírva a Blikknek Margitka. – Mindig féltettem Ancsát a férjétől. Évekig könyörögtem a lányomnak, hogy váljon el Gábortól. Minden unokám kedves a szívemnek, de a legnagyobbat hároméves koráig én neveltem, mert az anyja Ausztriában dolgozott.

A férfit korábban azért küldték börtönbe, mert kalapáccsal és szikével akarta megölni a feleségét, amikor rájött, hogy a nőnek viszonya van.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!