Így lett a megözvegyült férjből mintaapa és mintanagyapa.

Ian Millthorpe 8 gyerek büszke édesapja és 5 csodálatos unoka nagypapája egyben. Felesége jó tanácsait követve sikerült felnevelnie a 8 gyereket.

Ian bányászként dolgozott, feleségével, Angievel 14 éves koruk óta szerették egymást. 1985-ben házasodtak össze. Angienél 29 évesen mellrákot diagnosztizáltak az orvosok, ekkor már volt három gyerekük: Ryan, Damon és Reece.

 

Öt év elmúltával az asszonyt gyógyulttá nyilvánították, és ezután a család újabb gyermekáldás elé nézett, megszületett: Connor, az ikrek Jake és Jade, Corey és Ella, akik jelenleg 10 évesek.

2008-ban Angie köhögési roham panaszával fordult orvosához, ekkor újra rákot diagnosztizáltak nála, ezúttal a tüdőt támadta meg a halálos kór.

Mielőtt Angie elhunyt volna, felírta a 8 gyerek szletésnapját, hogy soha ne felejtsék megünnepelni egymást, és adott néhány egyszerű tanácsat, amivel a gyereknevelés leegyszerűsödhet a férfi számára.

„A házi feladatot végezzék el lefekvés előtt”,
„Sötétedés előtt egy órával a házban van a gyerekek helye”,
„Ne hagyd, hogy rágják a körmüket”,
„Legyél következetes velük”,
„Napi egy órát tölthetnek számítógép előtt”,
„Ne vasald túl forró vasalóval a ruháikat”,
„Ne adj sok édességet számukra”,
„Használjanak napkrémet, ha tűző napra mennek”...

Bár látszólag ezek egyszerű tanácsoknak tűnnek, betartásuk 8 egészséges gyerek felnevelését eredményezte. Jelenleg, Ian kiveszi részét az unokák nevelésében is, ugyanezen tanácsokat alkalmazva.

ForrásFelesége olyan iránymutatásokkal hagyta itt őket, ami együtt tudta tartani a családot a sok nehézség ellenére is. 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!