Neked mi a véleményed?

Ne félj…!!!

Lezárják az országot szeptember 1.-én…de, lesznek kiskapuk….lesz, aki utazhat, lesz, aki bejöhet, lesz nagy nemzetközi focimeccs…van, aki jöhet, van, aki mehet…működik a kettős mérce…mindig kettős mérce….van megbetegedés, de közben nincs járvány! …nem én mondom, hanem a szakemberek!!Ezekkel a mai hírekkel üzenem kedves FB ismerőseim, akik nagyon félnek, hogy ne féljenek, hanem védekezzenek és nekik írom soraimat: Én a veszélyeztetett korosztályhoz tartozom , soha nem várnám el, hogy miattam csődbe menjen az ország, az emberek elveszítsék az állásukat, csökkenjen a jövedelmük stb., miközben én megkapom a nyugdíjamat, ha van vírus, ha nincs!
Miért maradjak én otthon, azért, mert te félsz tőlem?? Mi történne ha én dolgozhatnék, gyerekeimet járathatom az iskolába, vagy az óvodába, bölcsődébe és te maradsz otthon? Mi történne ha félsz, te maradnál otthon, nem mennél sehová: se étterembe, plázába, kondi terembe, strandra, és otthon olvasnád a napi halálozási és megbetegedési adatokat, beoltatnád magad a még ismeretlen, még nem tesztelt vakcinával, ahelyett, hogy az immunrendszeredet hoznád fel a topra egészséges életmóddal, vitaminokkal, egészséges táplálkozással? Mi lenne, hogy otthon is szájmaszkban várnád a postást, a családodat és nem jössz ki az utcára, mert rossz rád nézni? Nem akarok a félelmed rabja lenni, mert én nem félek, pedig tüdő műtétem volt 2015-ben, amikor a legnagyobb influenza járvány volt Európában és nálunk. Emlékszel?...nem emlékszel, mert nem volt hír… a média hallgatott, mert nem volt motiválva akkor…!

Nem maradok bezárva a házamba, mert te félsz! Én nem félek tőled, mert te nem ellenségem vagy, és ha megfertőzöl az az én hibám is lesz, mert gyenge az immunrendszerem! Hallottál a médiában erről? Hallottál a médiában arról, hogy hogyan erősítsd az immunrendszeredet? Mondott erről valamit neked az Operatív bizottság? Igen kedves Ismerősöm csak arról szól a történet minden nap, hogy hány ember az új beteg, hány új halott van, hány ember gyógyult meg és vegyél fel szájmaszkot és félj!

Mindig voltak, vannak és lesznek vírusok, lesznek vírus járványok, influenza járványok és ezzel neked is és mindenkinek szembe kell nézned! Ne félj! Nem érdekel a félelmed, mert a félelmeddel tönkreteszed az országot, tönkrevered az emberek szabadságát, és akadályozod az emberek munkáját, a jövedelmét, a gyerekeink, unokáink jövőjét! Ha továbbra is félsz, maradj otthon és várd a csodát, kérlek hallgasd a hamis, félrevezető, állandóan változó híreket, mérgezd magadat, de legjobb lenne, ha az immunrendszereddel törődnél! Sokkal jobb, mint a félelem, amit rá akarsz erőltetni az országra, közte rám is!!! - írta K.Tamás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!