A sorozat a szereplői így néznek ki most!

Ki ne szerette volna a 90-es évek egyik legviccesebb és legsikeresebb magyar sorozatát, a Família Kft-t? A műsorhoz 1999-ig összesen 385 rész készült el, és közben a fiatalabb szereplők a szemünk láttára nőttek fel a képernyőn.

Az ikrek már nem úgy néznek ki, mint 2 tojás!

Szép Misi és Ricsi, a virgonc fiatalok úgy kezdték, mint két tojás. Az első rész leadása óta 26 év telt el, és a színészpalánták átálltak a kamera túlsó oldalára, és most is együtt dolgoznak. Károly operatőr lett, míg Dávid rendező.

SZÉP MISI - SPÁH DÁVID

   

SPÁH KÁROLY ÉS ESZTERGÁLYOS CECÍLIA

   

SPÁH KÁROLY ÉS SPÁH DÁVID A FAMÍLIA KFT-BEN

A Jászai Mari-díjas Esztergályos Cecília már 74 éves, és még mindig nagyon jól néz ki! Ő formálta meg Ágicát, akinek a leghíresebb szójárása az volt, hogy „eddig…eddig…EDDIG VAGYOK!” Ugye emlékszünk!

','ust_plugin':'blikk','post_url_src':'https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D1016029551780461%26id%3D428799680503454&width=500'},'caption':'Facebook poszt'}' data-run-module-isrun='1'>

 

És mi a helyzet decens férjurával, Károllyal? A 64 éves Ádám Tamás a mai napig aktív színész és rendező, sok helyen láthatjuk a színpadon.

Ádám Tamás

FOTÓ: PORT.HU

A szentesi születésű Kárász Zénó, vagyis a sorozat Szép Ádámja 47 éves, és továbbra is színészkedéssel foglalkozik. A sorozatban az orvosi egyetemmel küzdött, de sosem sikerült lediplomáznia. Ekkor még csak 22 éves volt! Sok változáson ment keresztül azóta, többek között egy 7 éves fiúval is büszkélkedhet!

Kárász Zénó

Kárász Zénó

Xantus Barbara, aki Szép Krisztát alakította 49 éves, és ő is aktív színésznő a mai napig. Férje Szurdi Miklós a Vörösmarty Színház igazgatója, lányuk Panna 1997-ben született. Jó barátságot ápol Csonka Andrással, és 1999-ben első magyar színészként vetkőzött a Playboynak.

 

Xantus Barbara

FAMÍLIA KFT.

Bod Teréz sajnos 2000-ben elhunyt, 74 éves korában. Ő játszotta Vilmát, a nagymamát. Partnere Baranyai László 89 éves, és sikeres színész maradt.

Baranyai László
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!