Már a gyerekeivel is beszélt erről.

Endrei Judit a Borsnak adott interjút, melyben arról beszélt, mostanság egy idősek otthonában munkálkodik programszervezőként. A hatvannyolc éves egykori tévés elmondta, ő sem zárkózik el attól, hogy a jövőben ilyen helyre költözzön.

Úgy vélem, szükségünk lenne végre olyan modellre, ahol az idősödő korosztály kötetlenül, ám jó körülmények között meg tudja találni a maga régi-új fiatalos, aktív elfoglaltságát.  Egy jó társaságban, jó programokkal, mintha egy hotelben élne.

Mint mondta, ő nem akarna gyerekei terhére lenni, mikor már nem él majd aktív életet.

Már a gyerekivel is megbeszélte.

Én azok közé tartozom, akik nagyon régóta úgy gondolják, hogy egy senior hotelben vagy egy ehhez hasonlóban szeretném befejezni a pályafutásomat. A fiatalokra nem feltétlenül lehet ráterhelni a szülőkről való gondoskodást. Nem lehet elvárni tőlük, hogy otthon üljenek, és őrizzék az anyukát vagy az apukát. Bennem semmilyen ellenérzés nincs egy ilyesfajta léttel kapcsolatban. Még nem terveztem meg, hogy hány év múlva lesz esedékes, de megteszem a szükséges lépéseket akkor, amikor majd úgy érzem, hogy nem élek ennyire aktív életet.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!