Emlékszel? A régi öregek a kenyér megszelése előtt keresztet rajzoltak rá.

Már kutatások is igazolják, hogy az a szokás, mely szerint az étkezések előtt keresztet vetnek az ételre és italra, mély és misztikus jelentéssel bír. Az ételek ugyanis azonnal megtisztulnak általuk. Ez egy csoda, mely minden nap megtörténik.

Egy orosz Orvostudományi Intézet Tudományos Laboratóriumának kutatóinak 10 éve végzett megfigyelései rámutattak a 'Mi Atyánk' imának és a kereszt jelének a patogén baktériumokra gyakorolt hatására.

A kutatók felfedezték a víz egyedülálló baktériumölő tulajdonságait, miután azt megáldották egy imával és a kereszt jelével. Ebből a célból különböző baktériumokat tartalmazó kutakból, folyókból és tavakból vett vízmintákat használtak a tesztelésre. A tudósok úgy találták, hogy ha a 'Mi Atyánk' imát fohászkodjuk, és a víz fölé keresztet vetünk, a káros baktériumok száma drasztikusan csökken.

Megállapították továbbá az imának és a keresztnek, az emberekre kifejtett jótékony hatásait is. Azt rögzítették, hogy ezekben a kísérletekben részt vevő emberek vérnyomása stabilizálódott.
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!