A férfi azt mondja, nagyon szívesen lenne újra óvodás!

A lengyel hivatalnokok jól végezték munkájukat, hiszen a nyilvántartás szerint a '16-ban született gyermekeket idén kötelező beíratni óvodába. Csak éppen az évszám, első két számjegyét nem nézték meg.
Így történhetett, hogy a 102 éves Joszef Esed régen elhunyt szülei hivatalos levelet kaptak, amit a férfi vett át. De ettől még furcsább volt a levél tartalma: felszólították a szüleit, hogy idén írassák be őt óvodába.

A hiba nyilvánvaló: az önkormányzat egy olyan programot használ a lakók életkorának nyilvántartására, amely véletlenül letörölte az életkor első számjegyét, így aztán aki idén 02 éves, annak valóban ideje lassan megszervezni az óvodaválasztást. Arra is rájöttek az önkormányzatnál, hogy 19 másik esetben is elkövették ugyanezt a hibát, csak azokat a leveleket még nem postázták. Esed mindenesetre már azzal poénkodott az őt kérdező újságoknak: ugyan majdnem száz éve annak, de már egyszer járt óvodába, ha mindenképp ragaszkodik hozzá az önkormányzat, akkor nagyon szívesen elmegy újra.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!