Nagyon sokan szorítanak felépüléséért.

A napokban beszámoltunk róla, hogy a népszerű humorista olyannyira legyengült, hogy idén már nem is vállalt több fellépést. Még a szilveszteri show-t sem tudja megcsinálni. Ma reggel érkezett a friss hír, hogy tovább súlyosbodott állapota ezért ideiglenesen kórházba kellett mennie. 

Nagyon nincs jó egészségi állapotban a Mikroszkóp Színpad atyja. A legendás humorista kissé túlhajszolta magát az utóbbi időszakban, és a stressz miatt annyira legyengült, hogy a mai napon még a kórházba is be kellett feküdnie. Pár napja közösségi oldalán egy drámai videóüzenetben eléggé meg is rémítette rajongóit, amikor elcsukló hangon azt üzente, bízik benne, hogy jövőre jobb passzban lesz. És persze a rajongók is ebben bíznak. A Sasfészek nevű Facebookos rajongói oldalon arra kérik a rajongókat: imádkozzanak a művész úrért.

'Aggódva figyelünk minden kis híradást a művész úr egészségi állapotáról. Jó lenne, ha január 3-át, Sas Józsi nyolcvanadik születésnapját önfeledt ünnepléssel tölthetné ő és valamennyi rajongója, egyaránt, mert sokan vagyunk ám!' – adott hangot szomorúságának a Sasfészek nevű Facebook-csoport vezetője, Papp Andrea, aki a Borsnak elárulta azt is, hogy a hit erejében is bízhat a nagy nevettető.

'A vallásos Sas Józsi-rajongóktól imát kérnék, a többiektől drukkolást, az orvosoktól és a diagnosztikai háttértől pedig nagy-nagy odafigyelést, mert nem akárkinek az élete van a kezükben. A közönség visszavárja nagy kedvencét' – tette hozzá a lapnak Andrea, aki csoporttársaihoz hasonlóan bízik a közösség kollektív gyógyító erejében.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!