Nehéz elhinni ilyesmit egy legendás tévésről.

Kudlik Júlia a magyar televíziózás egyik meghatározó alakja. A legendás tévés 2001-ben hagyta hátra végleg a képernyőt, de azóta sincs ideje unatkozni.

A volt bemondónő számára fontos, hogy napi négy kilométert sétáljon. Vallja, hogy a séta és egy 10 perces torna a legjobb a csontritkulás ellen.

Évek óta be sem kapcsolta a televízióját. Inkább olvas, avagy aktívan tevékenykedik: kertészkedik, kézimunkázik, népdalokat énekel. Szvorák Katalin népdalénekessel már négy éve járják az országot és a magyar lakta területeket, ami hatalmas változás a régi munkájához képest. „Negyven évig egy fekete csőbe néztem bele, semmilyen visszajelzést nem kaptam, most pedig csak ebben a szemtől szembe szeretetben van részem. Ebből töltekezem” – árulta el Kudlik Júlia, aki egyébként már lemezt is készített.

A ma már elképzelhetetlen népszerűségnek örvendő Delta című műsor egykori bemondója arról is beszélt, hogy nagyon rosszul esett neki, amikor 2001-ben elküldték a Magyar Televíziótól.

“Én is bekerültem azok közé, akiktől leépítés során megváltak. Magyarán kirúgtak. Tudomásul vettem, hiszen fél év múlva amúgy is abbahagytam volna” – mesélte korábban. Kudlik Júlia szerint amúgy is tudni kell abbahagyni a dolgokat. Arra várni pedig nem érdemes, hogy majd jön valami helyettük, sokkal jobb, ha az ember tesz érte.

„Nem foglalkozom a múlttal, képes vagyok lezárni és továbblépni”.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!