Életveszélyt jelentettek minden autósra!

A Mátészalkai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és rongálás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. J. 18 éves és K. B. 19 éves vajai lakosok ellen. A két fiút rendőrök érték tetten, miközben az M3-as autópálya 262. kilométerszelvényében a Kántorjánosi és Vaja között található hídról, ismeretlen tárgyat dobtak le a gyorsforgalmi úton haladó egyik gépkocsira 2018. augusztus 10-én 0 óra 5 perckor. A rendőrök a két fiút elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

K. J. és K. B. gyanúsítotti kihallgatása alatt két, korábban elkövetett dobálásról is beismerő vallomást tett. A 2018. augusztus 5-én és augusztus 7-én éjjel elkövetett dobálások következtében az érintett személygépkocsik szélvédői berepedtek.

A két fiú azt is elmondta, hogy elfogásuk előtt egy otthon feldarabolt dinnyével indultak el egyikük tehergépkocsijával a hídra azért, hogy az autópályán haladó gépjárműveket dobálják. A korábbi két alkalommal kavicsokat vittek magukkal ugyanebből a célból. Tettükre nem tudtak magyarázatot adni. Forrás: Police.hu

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!