Még ma is aktuális!

Szakonyi Károly híres keserű komédiája, az Adáshiba már a hetvenes években, a televíziózás elterjedése után nem sokkal aktuális volt, és napjainkra csak még érvényesebbé vált a mondanivalója. Az emberi kapcsolatokról, társadalomról és reményről szól.

A járvány miatti bezártság időszakában, amikor nekünk is újra kell definiálnunk ezeket a fogalmakat, talán egészen más szemmel, különleges élményként nézhetjük ezt a tévéfilmet.
Az Adáshiba szórakoztatva gondolkodtat el, de akár önmagában a kiváló szereplők alakításai miatt is érdemes időtöltésül választani. A történet a Bódog családot mutatja be, ahol a főszerepet a televíziónézés tölti be, miközben a családtagok egymás felé irányuló figyelme felszínessé, összetartozásuk formálissá válik anélkül, hogy ennek súlyából és tragikumából ők bármit is észrevennének.

Itt pedig megnézhető az eredeti szereposztással: Páger Antal (Bódog), Bulla Elma (Bódogné), Béres Ilona (Vanda), Ernyei Béla (Dönci), Halász Judit (Saci), Nagy Gábor (Imrus), Tahi Tóth László (Emberfi)

Ez pedig egy pár évvel későbbi feldolgozás Tolnay Klári, Balázs Péter, Schütz Ila főszereplésével:

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!