Kiszámolhatod mennyi lesz majd a gáz- és villanyszámlád.

Az MVM közzétette az áram- és gázfogyasztási kalkulátorát, amikkel meg lehet nézni az augusztus 1. utáni árakkal a rezsiköltségeket.

Áramár-kalkulátor

Szeretné megtudni az áramfogyasztása 2022. augusztus 1-jétől érvényes árak alapján becsült éves költségét? A lenti kalkulátor segítségével könnyedén kiszámíthatja a tájékoztató jellegű adatokat, amely a 2022. augusztus 1-től 2022. december 31-ig tartó időszakra érvényes árakkal számol. Az árak a fenti időszakot követően változhatnak!

A következő árszabásokra nem lehetséges árakat kalkulálni: H árszabás (ennek ára a fűtési időszakban nem változik), a B GEO árszabás (ennek sem változik az egységára), és az A2 árszabás. A kalkuláció jelenleg nem működik nem lakossági fogyasztásra vonatkozóan.

A kalkulátor ITT található.

Gázár-kalkulátor

Szeretné megtudni gázfogyasztása 2022. augusztus 1-jétől érvényes árak alapján becsült éves költségét?
A lentebb a kalkulátor segítségével könnyedén kiszámíthatja a tájékoztató jellegű adatokat, amely a 2022. augusztus 1-től szeptember 30-ig tartó időszakra érvényes árakkal számol. Az árak a fenti időszakot követően változhatnak!
Jelenleg ezzel a fogyasztói közösségekre (társasházakra) és nem lakossági felhasználókra nem lehet árakat kalkulálni.

A lakossági energiaszolgáltatási változásokra, és az éves fogyasztási adatok elérhetőségére vonatkozó információkat ITT találja.

Ha elviselhetetlen a rezsid, itt tudsz csatlakozni az országos összefogáshoz: https://rezsim.com

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!