A hatóságok már 29 halálesetet jelentettek az oltások mellékhatása miatt.

A norvég gyógyszerügynökség és az ottani közegészségügyi intézet közösen értékelte a Covid vakcinák mellékhatásairól szóló jelentéseket

Eszerint 2 hét alatt a 21 ezer Pfizer vakcinával beoltottból már 23 haláleset következett be, ami 0.11%-os halálozási arányt jelent!
A bloomberg pedig már azt írta meg, hogy ez a szám 29-re nőtt, ezért Norvégia aggódik az idősek vakcinázása miatt, mert a Covid oltás túl kockázatos számukra.

Elmondható, hogy ez a halálozási arány hasonló ahhoz, amit hivatalosan a SARS-CoV-2 koronavírus társult alapbetegségek nélkül okoz.
A szakemberek minden oltás utáni halálesetet megvizsgáltak, és az eddigi tapasztalatok szerint az idős emberek esetében a gyakori mellékhatások jelentős mértékben hozzájárulhatnak a súlyosabb lefolyásához.

A jelentések arra utalhatnak, hogy az mRNS-oltások gyakori mellékhatásai könnyen az idősebb és legyengült betegek halálához vezethettek” - jelentette ki Sigurd Hortemo, a Norvég Gyógyszerügynökség főorvosa.
A vizsgálat miatt az Országos Közegészségügyi Intézet módosította a koronavírus elleni oltás irányelveit a rosszabb egészségi állapotban lévő idősek oltására vonatkozóan.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!