Ledegradáltak, megaláztak, kigúnyolták és kinevették!

Bangó Margit úgy érzi, Bochkor Gábor a Music FM Önindító című rádióműsorában megalázta a cigány mulatós zenét. 

Az egész abból pattant ki, hogy Bangó Margit felfedezettje, Szigeti Ferenc mulatós énekes koncertjét hirdeti egy plakát, amit meglátott a Karthago együttes zenésze, akit szintén Szigeti Ferencnek hívnak. Utóbbi ezen felháborodott, mondván őt zavarja a névazonosság, szerinte ez megtévesztő, még akkor is, ha a hirdetésen szerepel a mulatószenész fotója is.

Erről beszélt Bochkor Gábor a reggeli rádióműsorában, ami Bangó Margótnak nagyon nem tetszett.

Ezt írta a Facebook oldalán

'Éretlenül állok a történet előtt, hogy hogyan lehet egy plakáton félreértelmezni egy nevet, ami fölött ott van az előadó fényképe is, akit Szigeti Ferenc névre kereszteltek a születésekor! Én úgy gondolom, hogy ez csupán rosszindulat vezérelte figyelemfelkeltő, lejárató hadjárat a műfaj ellen! A Karthagó zenekar (ROCK) frontembere Szigeti Ferenc, és az én szívem csücske az én felfedezettem Ferenc Szigeti magyarnóta és cigánydalénekes műfaja között akkora különbség van mint Makó és Jeruzsálem között! Hiszen két teljesen más műfaj. Én azt gondolom, ha a Karthagó gitárosa Szigeti Ferenc azt gondolja ,hogy mindenkinek tisztában kell lennie az ő nevével és műfajával akkor Ő is utána olvashatna azután hogy az a Szigeti Ferenc aki a plakáton van mit képvisel kicsiny országunkban, és milyen mester fokon művelője annak!
Most volt alkalmam meghallgatni a ma reggeli Bochkor Gábor Öninditó című műsorát a rádióban, ahol ma ezt a témát feszegették ,a névazonosságát ennek a két művésznek, és gyalázták a Magyar Népzene Kultúráját. Mélységesen fel vagyok háborodva , Én mint a Magyar Népzene Nagykövetasszonya (,hiszen amikor II. János Pál pápánál a Magyar Kormány vezetőivel és Orbán Viktor Miniszter úrral pápai audencián voltam Mádl Ferenc akkori köztársasági elnök Úr úgy mutatott be Őszentségének, mint a Magyar Népzene nagykövetasszonya.) kikérem a Magyar cigányzene , magyarnóta ,cigánydal és a ' MULATÓS' műfaj megalázását, kinevetését, lenézését! Minden országnak megvan a maga népzenei kultúrája,Magyarország a legbüszkébben és legméltóbbképpen hirdette a népzenei kultúránkat az egész világban. Tegyük itt most tisztában a MULATÓS szót, ami sajnos manapság elég pejorative értelmet nyert. Valóban sok olyan előadó nőtt ki ebben a műfajban ,mint a gomba a réten, van aki ehető gombává nőtte ki magát ,és van aki sajnos mérgezett gomba lett . Nagyon sok olyan magát előadónak kinevezett ember áll színpadra akinek nem kellene ,de Szigeti Ferenc magyarnóta és cigánydal énekest kivételes tehetséggel áldotta meg a jó Isten,páratlan hanga, és előadó készséggel magas fokon műveli a magyar cigányzenét amit ma a Bochkor Gábor önindító műrosrában a Music Fm-en ledegradáltak, megaláztak,kigúnyolták ,és kinevették!

Azon a felvételen amit bejátszottak és kigúnyoltak Ifj. Sárközi Lajos és cigányzenekara kísérte Szigeti Ferencet országunk egyik legtehetségesebb és legjobb prímása, hegedűművésze aki nem mellesleg Prima Primissima Díjas!

Kedves Bochkor Gábor és Karthagós Szigeti Ferenc ti ezeket nevettétek ki és aláztátok meg élő adásban?

Én szégyellem magamat miattatok, helyettetek! Amit ti ma kigúnyoltatok ,és megaláztatok, azt ne felejtsétek el hogy HUNGARIKUM!!!!!!!!!!!! Amikor a magyar cigányzenészek mulattattak idehaza, és a világ minden táján, vitték hazánk jó hírnevét, Puskás Öcsi, paprikás, és cigány zene volt a Magyarország jelzője ,aminek én nagyon sokszor a világban fültanúja voltam! Minden zene mulatós, azaz szórakoztató, ha tetszik ha nem még a Rock is!

Ferenc Szigeti akit ti csak mulatós embernek jellemeztetek, a VI.-ik Szigeti Ferenc a családjukban, mellesleg a fiatal tehetséges énekes példaképe lehet az egész magyarországi cigány és nem cigány fiatalságnak, hiszen Egyetemet végzett, vegyészmérnöki diplomával rendelkezik, intelligens, tisztelettudó árva gyerekként nőtt fel! De az Isten megáldotta őt tehetséggel, alázattal, tudással amit sok-sok pökhendi, beképzelt előadó nem mondhat el magáról, tisztelet a kivételnek! Nem hiszem, hogy a Szigeti Ferenc nótaénekesben megalázó névrokonra talált a Karthagó gitárosa!!!!! Sem a műfaj, sem az arc nem egyezik! Ebben az országban nagyon sok X.Y azonos nevű ember van, sőt ahogy itt a Facebookon látom Bangó Margit nevű emberből is sok van! Mindenkit áldjon a Jó Isten nagyon sokáig, sikerekben és gazdagságban bárhogy is hívják! Büszke vagyok, hogy Szigeti Ferenc magyarnóta és cigánydal énekes mentora lehetek, viselje büszkén továbbra is ezt a nevet, amit generációk óta visel a családja is ! Véleményem szerint akinek ez nem tetszik, VÁLTOZTASSON nevet.
Ölelek mindenkit, békesség legyen mindenkivel! BANGÓ MARGIT

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!