Elég hideg hetek vannak a hátunk mögött. Természetes, hogy mindenki igyekszik valahogy spórolni a rezsiszámlákkal.

Úgy tűnik, még a sztárok is.

Nagy Feró például beüzemelte cserépkályháját, hogy így is spórolni tudjon a fűtésen. Emellett függönyöket szerelt fel a ház több pontján, és csak egy helyiséget fűtenek ki a feleségével, akivel 16-17 fokos hálószobájukban alszanak – mondta a Beatrice frontembere a Blikknek.

Feróék az élelmiszerrel is spórolnak, vagy legalábbis odafigyelnek, hogy mit és mennyiért vásárolnak. A hétköznapokban egyébként ő maga is szívesen főz, de a karácsonyi menüt anyósa szokta elkészíteni.

Az énekes arról beszélt, hogy a Beatrice koncertjein van egy mag, az ős-rajongók közössége, akiket név szerint is ismer. Feró a koncertek után mindig lemegy a közönséghez beszélni, saját bevallása szerint egyébként sem voltak soha sztárallűrjei, „sokszor egyébként is nehezen tudom elviselni magam, ezért sosem viselkednék nagyképűen”. 

Arra a kérdésre, mi a titka, hogy lassan 77 évesen is ilyen nagy fordulatszámon képes pörögni, Nagy Feró úgy fogalmazott:

Nem tudom, mi a titkom... Talán az, hogy a Jóisten vigyáz rám, odafigyelek magamra, no, és persze, az unokák is edzésben tartanak.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!