32 éve készült - de csak most hozta nyilvánosságra a film készítője.

A videót Tallián Tamás tette közzé az alábbi bevezetővel:

'1985-ben már betegen ismertem meg Tamási Esztert! Ez miatt ismertem meg, a Margitszigeti gyógyfűrdőben volt valami orvosi ellátás, ahol Eszter és barátnője 'Judit' ? várakoztak valami orvosi papírra várva. Én pedig a szállodában laktam, mint vendég (Bécsből) és fürdőköpenyben mentem a fürdő rész, uszoda felé! Egyszer csak Eszter pöndörödik elém!! Ó aztán, én is mondtam a sablonos szöveget, maga sokkal csinosabb, mint a TV-ben, pár szóváltás és mint jó üzletember a zsebemben - mert akkor még cigarettáztam - volt egy reklámgyufám, amit szeretettel odaadtam neki, ha véletlenül Bécsben jár hívjon fel! Az ajtó becsukódott utánam, Eszter gyufareklámos névjegyemet (ékszerbolt) a szemétkosárba dobta! 'Judit'? oda ment visszavette a kidobott névjegyet és mondta Eszternek! -'Most mondta az orvos, hogy neked valami változásra van szükséged.., tessék felhívni! Így alakult ki a 6 éves gyönyörű kapcsolat!

A videóban Eszterke persze összesítette, az eseményeket időben, mert ez egy hosszú folyamat volt 1985-1990 között.

Dr Csanda Professor tanácsára Németországban Edling városába is elmentünk egy speciális agyröntgen vizsgálatra, és mindent elkövettünk a gyógyulásért.

Ezt a felvételt őrizgettem, hosszú éveken keresztül, a MTV 50 évfordulóján gondoltam, hogy a Vitray Tamás visszahív, megadtam nevem, számom, de nem történt meg! Fogadjátok szeretettel tőlem ezt a 32 éve féltett különleges betegség riportot'.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!