"Fájó pont az életemben"

Túl van a betegségén Pásztor Erzsi, nemrég pedig a lánya is meglátogatta Magyarországon a Kossuth-díjas színésznőt. Bár Heni Olaszországban él, évente többször hazajön az édesanyjához, most is több hetet töltött itthon.

'Sokat beszélgettünk, nagyokat kirándultunk, és lementünk egy kicsit pihenni a Balatonhoz is. Szerencsére egy évben többször is eljön meglátogatni. Én már nem merek arra vállalkozni, hogy kiutazzak hozzájuk' – mesélte a Szomszédok sorozat Janka nénije, a Lokálnak, majd unokáiról, a 26 éves Juliáról és a 21 éves Aaronról is mesélt.

'Mindketten külföldön élnek. Julia imád utazni, de azért mindig szakít időt arra, hogy meglátogasson, és gyakran felhív telefonon is. Imád Magyarországon lenni, 15 éves koráig minden nyarat nálam töltött. Nagyon érdeklik a gyökerei, és ha itthon van, mindig eljön megnézni a színházban. Büszke arra, hogy a nagymamája ismert színésznő. Aaronnal sajnos nem ilyen a viszonyunk, mondhatni nincs is kapcsolat köztünk. Az a baj, hogy nem tud magyarul, így mikor nálam van, csak nézünk egymásra. Nem is nagyon érdeklik a magyar dolgok, ha itt van, csak unatkozik. Jó, ha három-négy évente eljön hozzám egy pár napra. A lányom Juliával otthon volt, őt tanítgatta a nyelvünkre, Aaron mellől azonban hamar visszament dolgozni, így nem volt rá ideje. Őszintén szólva ez egy fájó pont az életemben, viszont kárpótol az, hogy a lányunokámmal ennyire nagy a szeretet és az összetartás köztünk' - mesélte a művésznő. Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!