„Rettenetesen rossz állapotban vagyunk. Bízom benne, hogy nemsokára jobb lesz a helyzet, mert most nagyon rosszul vagyok."

Pécsi Ildikó már régóta nem számolja születésnapjait, pedig néhány hét múlva eggyel több gyertya kerül majd a tortájára, 79 éves lesz.

„Eljutottam egy olyan korba, amikor már azt sem tudom, hol vagyok, és ki vagyok. Innentől kezdve már nem könnyű kiszámolni, hány éves leszek, a matematika eleve sosem volt az erősségem - mondta a művésznő, akit nagyon megviseltek a pereskedéssel töltött évek. Ráment az egészsége.

„Rettenetesen rossz állapotban vagyunk. Bízom benne, hogy nemsokára jobb lesz a helyzet, mert most nagyon rosszul vagyok. Sok helyen iszonyatosan fáj,folyamatosan, és ezen az állapoton a hóbortos időjárás is csak ront. Biztatom magam, és igyekszem sok mindent a frontokra kenni, de egy ponton túl már nem lehet. Folyamatosan bedagad a szám is, sokféle gyógyszert szedek. Nem szoktam gyakran beszélni a betegségeimről, de attól még vannak. - magyarázza a színésznő a lapnak, és azt is elárulta, hogy bár sokan már a halálát kívánják, még mindig rengeteg szeretet kap a rajongóitól. Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!