„Nem könnyű beszélnem, szörnyű állapotban vagyok...”

Pécsi Ildikó ma nyolcvan éves lett. A Star magazinnak mesélt arról, milyen boldog, hogy megérhette ezt a kort, de azt sem tagadta, hogy szörnyű állapotban van.

– Régen mindig megünnepeltük egymást a családtagokkal, sőt a színházban is rendszeresen megemlékeztek erről az alkalomról. A koronavírus-járvány miatt viszont a személyes találkozók elmaradtak. A kedves barátnőim ennek ellenére kivétel nélkül mind felhívtak. Kicsit egyhangúan telnek a napok, de elvagyogatunk – kezdi a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, aki elárulja, a hangulata már nem a régi, de úgy véli, a humor sok mindenen átsegíti. És az a sok szeretet, amit az emberektől és a szakmától kap – rendkívül büszke arra, hogy nemrég életműdíjat vehetett át.

– Lehet, hogy ma már nem látnak állandóan mosolyogni, de ez nem az életkorom miatt van, csak nehéz az életem. Nem könnyű beszélnem, szörnyű állapotban vagyok.... (...) Rengeteg szeretetet kapok, és megpróbálok csak a szépre gondolni, hiszen csodálatos életem volt. (...) Az egész életem nagyszerű volt, bár az utóbbi évek iszonyatosan megtépáztak minket a papával. Nagyon beteg vagyok! Míg korábban én voltam édes jó Lajosom támasza, most ő segít engem mindenben. Az elmúlt időben neki is sokat kellett küszködnie az egészségével, de szerencsére minden alkalommal győzött - mondta a művésznő.  Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!