Nem volt ereje tovább küzdeni a betegségével.

Holtan találtak egy 71 éves nyugdíjas férfit az egyik külvárosi kórház pulmonológiai osztályának kórtermében. A beteg annyira el volt keseredve, hogy szíven szúrta magát a saját bicskájával.

Hajnali háromkor még látták őt az ágya szélén üldögélni. Maga elé nézett, nem szólt egy szót sem. Aztán arra keltünk, hogy a nővérek ébresztik és küldik ki az embereket a kórteremből. Állítólag az éjszakás nővér lelt rá az áldozatra hajnali 4 óra körül. Tibor az ágyán feküdt, mellkasában a késsel. A nővérke letakarta, majd hívták a rendőrséget. A matracát kihelyezték a folyosóra, minket pedig átküldtek egy másik kórterembe” – mesélte a Ripostnak a férfi egyik szobatársa.

A szobatárs szerint a férfi azért végzett magával, mert nem bírta elviselni, hogy a daganatos betegsége mellett egy újabb betegséggel, a tbc-vel is meg kell küzdenie.

'Alig egy hete költöztették át hozzánk. Persze, próbáltunk vele beszélgetni, de elég szűkszavú volt, hiába dobtunk fel különböző témákat, mintha semmi sem érdekelte volna. Pedig a 8 évvel fiatalabb felesége minden nap megjelent, s az utolsó napon is megígérte neki, hogy másnap bejön. Valószínűleg azért dobta el magától az életét, mert nem bírta elviselni, hogy újabb betegséggel kezd megküzdenie” – mondta a férfi.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!