Mindenki a lóherére gondol, de több dolog is van, amiért érdemes lehajolni.

 Ha rátalálsz erre a 9 dolog valamelyikére, nagyon szerencsésnek mondhatod magad!

Életünk során számtalan dolgot találhatunk a földön. Ezek között a tárgyak között vannak olyanok, amelyekről úgy tartják, hogy szerencsét hoznak. Most 9 ilyen tárgy következik, így ha találkozol valamelyikkel, akkor szerencsében lehet részed.

 

1. Patkó

Ha sétálsz az erdőszélen, és a fű között rád kacsint egy patkó, akkor tisztítsd meg, vidd haza, és akaszd fel a bejárati ajtó föl, mert szerencsét hoz. A patkó azért a szerencse és a jólét szimbóluma, mert régen csak a tehetős, gazdag emberek engedhették meg maguknak, hogy lovat tartsanak.

2. Óra

Ha találsz egy működő órát, akkor egy kedvező időszak fog kezdődni az életedben. Nem kell hordanod az órát, sőt, a legnagyobb szerencse akkor érhet, ha megtalálod a tulajdonosát, és visszaadod neki az elvesztett óráját.

3. Kulcs

Minél öregebb, régebbi egy kulcs, annál nagyobb erővel védi a lakásodat az ártó energiáktól, ezért tartsd ezt a régi, talált kulcsot egy kiemelt helyen, így biztosítva lesz a védelmed.

4. Gomb

Ha találsz egy gombot, hamarosan remek híreket fogsz hallani, amelyek jó kedvre derítenek. Érdemes egy láncra felfűzni ezt a gombot, így a szerencsét hozó talizmán mindig ott lehet a nyakadban.

5. Gyűrű

Ha egy fiatal lány talál rá egy csodaszép gyűrűre, akkor az azt jelentheti, hogy hamarosan megkérik a kezét, és férjhez mehet. Szóval, érdemes nyitott szemmel járni, mert lehet, hogy rád mosolyog egy szerencsét és szerelmet hozó gyűrű.

6. Pénzérme

A szerencsepénz számtalan filmben, irodalmi műben megjelenik, ezért ha találsz egy érmét a földön, akkor tedd különleges helyre, mert ahol egy szerencse pénz van, ott több is lesz, így anyagilag egyenesbe kerülhetsz.

7. Kesztyű

Ha egy pár kesztyűt találsz az utcán, akkor ez azt fogja jelenteni, hogy hamarosan találkozol egy kedves, bájos személlyel, akinek segítségével megcsinálhatod a szerencsédet is.

8. Négylevelű lóhere

Ezt senkinek sem kell bemutatni. Ha találsz egy négylevelű lóherét, akkor nagy szerencsében lehet részed. Nyilván ez annak tulajdonítható, hogy a négy levéllel rendelkező lóhere igen ritka.

9. Katicabogár

ForrásHa rád száll egy katicabogár, szerencsés leszel. Súgd meg neki a kívánságodat, majd engedd, hogy felmásszon az ujjadra, hogy onnan tovább repülhessen. Ha így teszel, a kívánságod is teljesülni fog.

  

 
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!