Büszke arra, hogy fiatalos maradt.

Az Angliában élő Judy Macdonald, a 7 unokás nagymama most megosztja velünk azt a titkát, hogyan érezhetjük magunkat örökké fiatalnak.

1. Találd meg a számodra leginspirálóbb elfoglaltságot
Judy minden hónapban kétszer elutazik Londonba, ahol kedvenc időtöltésének a hímzésnek hódolhat több társával együtt. Itt kikapcsolódik, megnyugtatja az alkotás öröme. Mindenkinek ajánlja, hogy találja meg a számára legkedvesebb hobbit.

2. Bőr fiatalságának megőrzése
Meglehetősen csekély szépség praktikával őrzi meg arcbőrének fiatalságát. Minden reggel hideg vízzel mossa meg az arcát, szerinte ez segít a pórusokat kitágítani, ezáltal felfrissül az arcbőr, nem lesz ráncos.

3. Vásároljunk lányunkkal, unokánkkal
Nagyon fontos a külső megjelenés. Kérjük ki a divatot jobban követő gyermekeink, unokáink véleményét. Menjünk együtt vásárolni és fogadjuk el véleményüket. Nyugodtan húzhatunk szűk farmert, ha jól érezzük benne magunkat.

4. Sose hagyjuk abba a tanulást!
Judy 65 évesen szerzett diplomát, bár bevallása szerint kemény munka volt, de a tanulás segít megőrizni az elme frissességét, ezáltal pedig a test is sokkal fittebb marad.

5. Friss ételek fogyasztása
A nagymama a háború idején született, ezért tudja mi a beosztás. Emlékszik még édesanyja szavaira, amiben intette őt a pazarlástól. Minden maradékot felhasználva készíti el a napi friss ételeket, rengeteg gyümölcsöt és zöldséget használ a főzéshez.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!