Jerry Jouret a kaliforniai Big Pine-ból indult haza feleségéhez Nevadába, amikor hóviharba került autójával. A BBC beszámolója szerint autóját betemette a hó, emiatt mozdulni sem tudott, és közel egy hetet töltött el így, mire megtalálták.

A 81 éves férfi azonban nem esett pánikba. Ehelyett a gyakorlatba ültette át, amit a Survivor című valóságshow számos epizódjából tanult, amelyeket a feleségével rendszeresen megnézett.

A 81 éves matematikus – aki a cikk szerint korábban a NASA-nál dolgozott – csak egy vékony széldzseki volt, egy az autóban talált vékony paplannal és egy törölközővel tartotta magát melegen, illetve azzal, hogy néha minimálisan befűtött a kocsiban. Az autóban talált kekszeken és croissant-on élt napokig, ha pedig vízre volt szüksége, letekerte az ablakot hóért. Az egyik ilyen ablakletekerés közben azonban lemerült az akkumulátor, így lehúzott ablakkal kellett eltöltenie az autóban még két napot, mire megtalálták.

A férfi autójára március 9-én találtak rá egy helikopterrel, amivel azonnal kórházba szállították. Gyakorlatilag semmi baja nem volt, a kihűlésnek még csak a nyomait se találták nála. (BBC) 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!