Görbe Nóra Lindaként lett országosan ismert. Az egyedi sítusú fiatal rendőrlányról szóló sorozat megmosolyogtatóan magyar volt - de mégis szerettük.

De hogy lett Nórából Linda?

Hajdanán a fiatal Gát Gyuri nem mindennapi szerelmi zálogot adott a főiskolás Görbe Nórának: megírta neki a „Linda” című sorozatot, ami most 40 éves. Görbe Nórából hatalmas sztár lett, és a rendőrlány sztoriját esténként hatmillió ember nézte végig. Miután a Linda forgatásai véget értek, Nóra és Gát György is külön váltak, de a gyerekekkel kapcsolatos dolgok tekintetében továbbra is kapcsolatban maradtak. Amikor pedig a közelmúltban elhunyt Gát György, a színésznő bár már évtizedek óta nem voltak együtt, sokkot kapott. Éppen több ezer kilométerrel távolabb leszállt a repülőgépe, bekapcsolta a telefonját, és akkor szembesült a tragédiával.

– Mint egy bomba, úgy ütött, hogy megtörtént…Voltak erre utaló jelek, és mindannyian tudtuk, hogy ez be fog következni. A kérdés csak az volt, hogy mikor. Olyan sokként ért az egész, hogy ott felejtettem mindenemet a repülőgépen. Úgy éreztem, nem is vagyok magamnál. Azt a napot egy templomban töltöttem egy fekete lávaköves sziklán ülve. Csak néztem magam elé, hogy ez ennyire hamar megtörtént....

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!