16 éve nincs közöttünk a közkedvelt sportriporter. Így emlékezik rá a családja.

Az országszerte ismert sportriporter 2003-ban távozott az élők sorából, ám mind a mai napig sokan emlékeznek jellegzetes stílusára, karakteres hangjára. Knézy fia, a szintén riporterként tevékenykedő tévés jóformán minden nap gondol az édesapjára, és természetesen rendszeresen látogatja annak sírhelyét.

„Sokan biztos meglepődnek ezen, de nekem apuval rendszeres programom volt a temetőlátogatás” – mondta a  az ifjabbik Knézy.

„Nincsen bennem fájdalom, amikor állok a sírja előtt, mert tudom, hogy nyugodt szívvel, megbékélve a sorsával ment el 16 évvel ezelőtt. Beával, a nővéremmel egy éjszaka belopóztunk hozzá a kórházi szobájába, mert nekünk kellett megmondanunk, hogy sajnos menthetetlen. Anyu képtelen volt erre, és az orvosok sem közölték vele a diagnózist” – mesélte a lapnak Jenő.

Az idősebb Knézy özvegyét valóban nagyon megviselte férje halála, a mai napig képtelen magát túltenni a történteken. „Mondhatnám, hogy teljes az életem, de nem igaz, hiába telnek az évek, hiányzik a férjem, hiányzik mellőlem az a férfi, akihez 1969-ben mentem hozzá, és akivel gyakorlatilag az egész életemet együtt töltöttem” – mondta Zsuzsanna, majd hozzátette: férje máig a szívében él.

Knézy Jenő. augusztus 19-én lenne 75 éves.
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!