Idén már 8. alkalommal rendezik meg a népszerű Nyugdíjas Expót a megszokott helyszínen, a budapesti SYMA csarnokban, ahol tavaly 11 ezer látogató volt.


A lakosság harmadát az 50 év felettiek teszik ki. Egy részük még dolgozik, de már gondolnak vagy készülnek ők is a nyugdíjas évekre. Nekik és az idősebbeknek, a nyugdíj mellett dolgozóknak és az aktív életet élő nyugdíjas embereknek szól ez a rendezvény, amire szeretettel várnak minden érdeklődőt 2016. november 25-26-án.
A kiállítás megrendezését aktívan segítő idősszervezetek szerint a mai nehezebb időkben nagy szükség van az idősek életével és mindennapjaival foglalkozó kiállításokra és rendezvényekre, valamint a hozzájuk kötődő médiára.

 

 

A Nyugdíjas expón a látogatók több száz szolgáltatóval és termékeikkel ismerkedhetnek meg, melyek az egészségmegőrzést és az életminőség megtartását szolgáljak. Sok kedvezményes üdülési és programajánlat között válogathatnak, és számtalan ötletet találnak a szabadidő tartalmas eltöltéséhez.

 

 

expo1

 

 

Idén kiemelten az idősbarát szállodák, a gyógyfürdők és a vendégváró helyek bemutatása a cél, de a tervek között szerepel az internethasználat bemutatása is. A hideg téli napokra színházi estéket és remek programokat kínálnak, és lesznek meglepetésvendégek is, akik az expó jó hangulatát garantálják majd.
Az alapvető cél, hogy minden látogató jól érezze magát a Nyugdíjas Expón! A rendezvénnyel az 50+-os korosztály életminőségének javítását szeretnénk segíteni0 és, felkészíteni őket is a boldog nyugdíjas évekre.

 

 

Látogassanak el Önök is a 8. alkalommal megrendezendő Nyugdíjas expóra, a korosztály legjelentősebb országos rendezvényére!

 

 

 

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!