Kiadós adag lesz belőle, de hamar elfogy!

Hozzávalók
  • 22 dkg liszt,
  • 22 dkg porcukor,
  • 5 tojás,
  • 1 cs sütőpor,
  • 1 dl vízben feloldani 5 szem édesítőt,
  • 1 dl étolaj,
  • kakaó,
  • mazsola,
  • apróra vágott dió,
  • reszelt citromhéj.

A porcukrot a tojás fehérjével felverjük. Közben beletesszük a tojások sárgáját is. Amikor már szép “krémes”, mehet bele a víz, az olaj, a citromhéj, a dió és a mazsola. És végül a liszt, amit lassabb fordulaton keverünk a masszához.

Ha kész. Felezzük a masszát és egyik felébe kakaót teszünk.
180 fok/légkeverés. Kb fél óra. (tűpróba, mert szoktam írni, hogy minden tűzhely másképp süt) Andrea Wehring receptje

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!