Jövő hétre visszatér az extrém meleg.

Szombaton főként északon, északkeleten várhatóak újabb záporok, zivatarok, köztük egy-egy heves zivatarok is előfordulhat. Élénk, helyenként erős lesz az északi-északnyugati szél, de a zivatarokat is erős, viharos lökések kísérhetik. Mérséklődik a hőség, hajnalban 15-21, délután 25-32 fok várható.

Vasárnap sok napsütés, kevés felhő várható. Zápor, zivatar csak néhol északon fordulhat elő. Az északias szél északkeleten élénk lehet. Hajnalban 14-19 fok közé hűl le a levegő, délután pedig 27-33 fokot mérhetünk.

Hétfőn tovább erősödik a nappali felmelegedés, a legmelegebb órákban 28-34 fok valószínű. Emellett sok napsütésre számíthatunk, jelentéktelen csapadék csak elvétve lehet.

Kedden is túlnyomóan napos, száraz idő valószínű. A déli-délkeleti szél többfelé élénk, a Dunántúlon erős lehet. A csúcshőmérséklet már 32-37 fok között alakulhat.

Szerdán a Dunántúlon feltámadó északnyugati szél hoz némi felfrissülést, míg keleten marad a hőség. Délután 28-37 fokos maximumokra van kilátás. A napos idő mellett helyenként nyugaton fordulhat elő zápor, zivatar. 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!