4 méregtelenítő ital, amivel hatékonyan és természetes módon végezhetsz vesetisztítást!

Egyéb
2020. 12. 13.
 
 
 
 
 
 
Kezdőlap Holotropikum 4 méregtelenítő ital, amivel hatékonyan és természetes módon végezhetsz vesetisztítást!

4 méregtelenítő ital, amivel hatékonyan és természetes módon végezhetsz vesetisztítást!

 
 
 
 
 

A megfelelő veseműködés kulcsfontosságú szereppel bír az egészségünk szempontjából. A vese az a szervünk, amely kiszűri a vérünkből az oda nem tartozó méreganyagokat, ezért sem mindegy, hogy vesénk megfelelőképpen tud-e funkcionálni. Amennyiben valamilyen oknál fogva a vese nem képes megfelelőképpen kiszűrni a toxinokat, akkor azok a érrendszerben keringve a szervezetünk több területein is problémákat okozhatnak.

 

 

Időközönként kifejezetten ajánlott a vesék méregtelenítése, hiszen az egész szervezetünkben a vese és a máj azok a szervek, amelyek a méregtelenítési feladatokért felelnek, így nem kis teher hárul rájuk.

 

Nem kell összetett orvosi módszerekre gondolni ahhoz, hogy eredményesen méregteleníteni tudjuk a veséket, sőt a következőkben 4 olyan természetes és könnyen kivitelezhető megoldást mutatunk, amelyeket jó, ha rendszeresen beiktatunk a mindennapjainkba.

Következzék is a 4 legeredményesebb vesetisztító ital.

1. Céklalé

A cékla vérvörös zöldségként remek barátja a veséknek. A cékla leve képes csökkenteni a magas vérnyomást, ráadásul klinikai eredmények is bizonyítják, hogy a veseelégtelenségben szenvedőknek is kifejezetten jót tesznek a céklában található hatóanyagok.

2. Citromlé

A citrom tömve van C-vitaminnal, amely nélkülözhetetlen anyag az immunrendszerünk megfelelő működéséhez. De hogyan is képes védeni veséink egészségét a citromlé? A vesekő képződés elkerülésére az orvosok az esetek többségében kálium-citrátot használnak, hiszen ennek az anyagnak olyan hatásai vannak, amelyek megelőzik a vesekőképződést. Ez az anyag viszont a citromban is megtalálható, így természetes módon vihetjük be a szervezetünkbe – adja tudtunkra az Amerikai Urológiai Szövetség egyik publikációja.

 

3. Vörösáfonyalé

A tiszta és natúr vörösáfonyalé, amely mindenféle adalékanyag és tartósítószermentes, kiváló hatással van a húgyutak épségére. A benne található csersav megakadályozza a húgyutakban történő baktériumelszaporodást, így védve a húgyhólyag és a vesék épségét. Ugyanakkor a vörösáfonyalé a benne található anyagok miatt erős vesekőhajtó hatással bír a kalcium-oxalát típusú kövek tekintetében.

4. Petrezselyemlé

A leggyakrabban csak tányérdíszítésként felhasznált petrezselyemzöldben remek orvosságok rejlenek, ha vesekőképződéssel küzdünk. Kiderült ugyanis, hogy a petrezselyem terápiás hatással van a kalcium-oxalát kövekre, és tudományos vizsgálatok során kimutatták, hogy csökkenti a kalcium-oxalát lerakódások előfordulását. Amennyiben nem kedveled a petrezselyem markáns ízét, turmixold le bármilyen más gyümölcs hozzáadásával, amelyek ellensúlyozzák a tipikus petrezselyem ízt.

Még egy jó tipp!

A veseproblémák kialakulásának egyik legnagyobb ludasa a túlzott sófogyasztás. A túlzott sóbevitel növeli a vérnyomást, ami károsítja az erek falait és a vesék szöveteit, így ha tehetjük olykor tartsunk sómentes diétát, csak néhány napig, hadd „lélegezzenek fel” kicsit a szorgos veséink.

 
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!


SZÓLJ HOZZÁ