Hozzávalók:

  • 400 g liszt
  • 30 g kukoricakeményítő
  • 230 g cukor
  • 2 tojás
  • 1 teáskanál vaníliás cukor
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 200 ml tej
  • 80 ml olaj
  • narancs aroma

Töltelék

  • 700 g túró vagy ricotta
  • 50 g búzadara
  • narancs aroma
  • 2 tojás
  • 100 g cukor
  • 1 teáskanál vaníliás cukor
  • 100 g mazsola

A recept előnye az, hogy csak kikeverjük a tésztát, a felét beöntjük a tepsibe, rá a túrós tölteléket, és végül a maradék tészta masszát. És mehet a sütőbe.

A videón láthatod a készítés lépéseit:

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!