Figyelem! Ez nem központi támogatás!

A támogatás nem központi, nincs kötelező jelleggel minden megyében minden városban, de több helyen működik és igényelhető! A szociális törvény keretein belül az önkormányzatok maguk dönthetnek új támogatási formák bevezetéséről, illetve a meglévő támogatások kiegészítéséről!

Ilyen támogatás idősek és nagycsaládosok rendkívüli karácsonyi támogatása!

A pénzbeli támogatásokat biztosító önkormányzatok rendeletükben szabályozták a jogosultsági feltételeket, melyek az egyes városokban eltérőek lehetnek! Érdemes utánajárni, hogy ahol élünk létezik-e a támogatás, illetve milyen feltételekkel igényelhető!

Sajnos nem áll módunkban a több ezer magyar önkormányzattól információt szerezni, hogy hol van ilyen támogatás és hol nincs, így arra biztatjuk a rászorulókat, hogy érdeklődjenek a helyileg illetékes önkormányzatnál!

Ezekben a városokban biztosan létezik a támogatás: Budapest Kőbánya, Kisvárda, Füzesgyarmat, Budapest Ferencváros, Budaörs, Alsózsolca, Ádánd, Balatonkeresztúr, Derecske, Somogyjád, Harsány, Szeghalom, Soroksár, Zugló, Vasszilvágy, Bánhorváti, Piliscsaba, Répcelak, Dunakeszi…a lista nem teljes!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!