Az biztos, hogy emlékezni fognak rá!

Korda György és Balázs Klári 39 éve házasodott össze, a koronavírus fenyegetése miatt azonban otthon ünnepeltek. Még virág sem, volt.

“Szomorúan hallom, hogy mennyi házasság ment tönkre a koronavírus-járvány alatt, mert az összezártság rengeteg súrlódást eredményezett. Nálunk ez másképp van. Egyszerűen egyformák vagyunk, és szó sincs arról, hogy megalkudnánk vagy el kell viseljünk valamit egymásban, mert úgy szeretjük a másikat, ahogy van mondta a Borsnak Gyuri bácsi.

– Mi még nem megyünk sehova, idén elmarad az elegáns vacsora, de így is tökéletes az évfordulónk. Sajnos virágot sem tudtam venni Klárinak, de nem bánja, nem várja el tőlem, majd ha vége lesz a járványnak, bepótoljuk. Most pedig itthon kettesben ünnepelünk.

Egy évfordulón kihagyhatatlan kérdés a hosszú házasság titka.

– Jóban és rosszban együtt lenni, ha nehéz, akkor is kitartani, és az örömöket együtt megélni. Nekünk nem volt új az, hogy a nap huszonnégy órájában együtt vagyunk, mert együtt vagyunk a munkában és mindenhol. Mi már eggyé váltunk az évek alatt, és én nagyon büszke va­gyok a feleségemre, aki négy évtized után is a legszebb nő, akibe a mai napig szerelmes vagyok – mondta a Borsnak Korda György.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!