Ha rendszeresen ebben az időpontban riadsz fel, akkor az biztos, hogy nem véletlen.

 A kínai orvoslás szerint az emberi szervezet úgy működik, mint egy óra. Ez nem csak hiedelem, hanem tudományos alapjai is vannak. Ezért is van, hogy a gyógyszereket is különböző időpontokban szedik be, mert van, amikor a kívánt szerv aktívabb, és van, amikor nyugalmi állapotban van.

 
Egy másik fogalom keleten a QI, ami a testünket átjáró energia, és a meridiánokon keresztül közlekedik. Ha le akarjuk egyszerűsíteni, akkor, amikor a QI jól működik, és szabadon mozog, mi is jól érezzük magunkat, amikor meg elakad, akkor mi sem vagyunk olyan jól. A QI 2 óránként indul útnak, és tölt fel minket, miközben áthalad a szerveken. Ha valahol probléma van, ott a QI elakadhat.

23 és hajnali 1 között:

Érzelmi csalódáshoz kapcsolódik, és az epével áll összefüggésben. Lehet, hogy epehólyag probléma. Az önelfogadás és megbocsájtás gyakorlása lehet a megoldás.

1 és 3 óra között:

Májproblémára, vagy megoldatlan dühre utal, túl sok bennünk a Yang energia. A testünknek több folyadék kell, és fel kell dolgozzuk a problémát, ami miatt görcsölünk, vagy dühössé tesz minket.

3 és 5 óra között:

Ekkor a QI a tüdőn halad keresztül, és a szomorúság érzésével van kapcsolatban. Muszáj elszakadnunk a lelki fájdalomtól, gyásztól, és pozitívabban nézni az életet. Meg kell tanulnunk elengedni.

5-7 óra között:

A bélrendszer aktív ilyenkor, így sokan ébrednek arra, hogy menniük kell a wc-re. Ez nem baj - sőt: ez az ébredési idő az ideális!
 
  
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!