Ezeken az országrészeken várható havazás.

Vasárnap érkezik a hó, az igazi tél!

Szerdán napos időnk lesz, az Alföldön lesz kisebb záporeső, a legalacsonyabb hőmérséklet 2-9, a legmagasabb 12-17 fok közt várható.

Csütörtökön a ködfoltok megszűnése után többnyire napos idő lesz, csapadék nem várható. A leghidegebb órákban mínusz 2 és plusz 5, napközben 9-15 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken is napos lesz az idő, de helyenként lassan üzemben, a déli órák idejére tisztul ki az idő. Csapadék nem valószínű. A minimum-hőmérséklet mínusz 3 és plusz 4, a maximum-hőmérséklet 8-13 fok között valószínű.

Szombaton sem valószínű csapadék. A ködfoltokat követően nagyrészt napos idő várható. A leghidegebb időszakban mínusz 3 és plusz 3 fok között, napközben 8-13 fok között várható a hőmérséklet.

Vasárnap már helyenként zápor, sőt hózápor is kialakulhat. Főleg a Dunántúlon és az Északi Középhegységben számíthatunk rá. A szél megerősödik, a Dunántúlon és az Észak-Alföldön viharossá válik. A legalacsonyabb hőmérséklet -2 - 6, a legmagasabb hőmérséklet 6-11 fok között alakul majd várhatóan.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!