A Fővárosi Állat- és Növénykert 500 forint kedvezményt ad a szokásos gyermekjegy és nyugdíjasjegy együttes árából a vakáció idejére.

A kedvezmény június 15-től augusztus 31-ig vehető igénybe. Az unokával érkező nagyszülők kedvezményes, egy fő nyugdíjas és egy fő 14 éven aluli gyermek belépésére felhasználható nagyszülő + unoka jegyet vehetnek az Állatkert pénztáraiban 3500 forintért, amit sokan csak „nagyijegynek” neveznek.

Ez a kedvezményes nyugdíjasjegy és gyermekjegy szokásos árához képest még 12,5 %-os kedvezményt biztosít azoknak a nagyszülőknek, akik az unokájukkal mennek az Állatkertbe. A kedvezmény feltétele csak annyi, hogy fel kell mutatnia a nyugdíjas igazolványt vagy a nyugdíjszelvényt, mert a rokonsági kapcsolatot nem ellenőrzik.

allatkert1

A Fővárosi Állat- és Növénykert azért döntött így, mert a nyári vakáció idején a gyermekeket legtöbbször a nagyszülők hozzák el az Állatkertbe, mert csak kevés szülő tudja magát szabaddá tenni a nyári szünetben. Ezzel a kedvezménnyel próbálnak a nagyszülők és unokáik kedvére tenni, a minél gyakoribb látogatás érdekében.

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG AZ INFORMÁCIÓT MÁSOKKAL IS!

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!