Miután nagymamája, és édesanyja is rákban hunyt el, Annette Larkins elhatározta, hogy radikális életmódváltásba fog. Ma már 75 éves, tökéletes egészségnek örvend, és legalább 20 évet le is tagadhat a korából.

Annette, látva, hogy mennyi rákos megbetegedés volt a családjában, 1985-ben elhatározta, hogy vegetáriánus lesz. Sőt, a saját zöldségeit, gyümölcseit ő maga termeli meg, és ezeket fogyasztja, a növényeket pedig kizárólag esővízzel öntözi. Annette imádja az uborkát, a salátát, de a zöld búzaszálakat is előszeretettel fogyasztja. Csak nyers alapanyagokat eszik, ennek köszönheti, hogy 75 évesen a bőre rendkívül sima, hidratált és egészséges

“Energikus és élettel teli vagyok, minden nap 5.30-kor kelek, és alig várom, hogy végezhessem a dolgomat” – mondta Annette, aki könyvet, DVD-t és magazinokat is kiadott az egészséges táplálkozással kapcsolatban, de gyakran szerepel tévés műsorokban.

“A kertem a fiatalságom kútja” – vallja, ezért sosem eszik feldolgozott ételeket, amelyek transzzsírokat, tartósítószereket, édességeket, génmódosított táplálékot tartalmaznak.

Annette ruhatervezéssel is foglalkozik, emellett három nyelven beszél, és imádja a férjét, aki szintén rajong 75 éves feleségéért.