Irena Wielocha 68 éves, de a rendszeres edzésnek köszönhetően olyan nagyszerű kondiban van, akár egy tinédzser. A lengyel nő sportol, egészséges étrendet tart, imád túrázni, és még számos más dolog iránt lelkesedik, és azt mondja, sokkal fiatalabbnak érzi magát a koránál.

A nyugdíjas nő egy Instagram profilt is fenntart, ahol megosztja élete részleteit azokkal, akik kíváncsiak rá. Irena élete nem volt mindig olyan, mint manapság, annak idején mindent feláldozott a családjáért, egyszerű feleség és családanya volt, aki a hegyek között nevelte a gyerekeit, távol a civilizációtól.

Bár szerette azt a környezetet, de azt is elismeri, hogy ez az élet sok lemondással járt. Miközben a férje sikeres volt a saját munkájában, Irenának otthon kellett maradnia a gyerekekkel, hiszen nem volt, kire bíznia őket.

Miután a gyerekei felnőttek, visszamehetett dolgozni, de még így sem volt teljesen elégedett az életével. Úgy érezte, a mindennapi rutin fogságába esett, és nem igazán önmaga, ezért 55 éves korában úgy döntött, ideje változtatni ezen.

A változás pedig valóban radikális volt. Elkezdett edzőterembe járni, még az sem érdekelte, hogy az emberek gyakran kinevették a háta mögött, és komoly munkával sikerült is leadnia 24 kilót. Most elégedett a testével, nem akar tovább fogyni, de az edzést továbbra sem hagyja abba. Heti 5 alkalommal edz, diétázik, és rengeteget túrázik.

A régi képeit elnézve, szinte el sem hisszük, hogy ugyanazt az embert látjuk rajtuk.

'Az idősebb felnőttek számára nehéz a változás, a fiatalok pedig úgy gondolják, hogy még bőven van idejük. Semmi sem nehéz, és az idő bármikor kevésnek bizonyulhat. Én meg tudtam csinálni, és te is képes vagy rá!' - írta Irena az egyik Instagram posztja mellé, ahol különböző képeket hasonlít össze, amelyek ugyanott készültek róla, majdnem 10 év különbséggel.

Irena idő közben beköltözött a családjával a városba, de amikor életmódot változtatott, úgy döntött, visszatér a hegyekbe, és most igyekszik minél több időt a szabadban tölteni.

Irena Wielocha sok nőnek jelent inspirációt, igazi influenszer vált belőle, és néha még modellkedik is. Instagram profiljának neve azt jelenti, hogy 'a nő mindig fiatal', és Irena úgy érzi ez az ő igazi szlogenje, hiszen ő pontosan így is érzi magát.