Komoly fagyokra kell számítani.

MA kezdetben keleten és a középső tájakon, majd egyre inkább délen készülhetünk havazásra, hózáporokra helyenként havas esőre.

Kevés napsütésre északnyugaton, északkeleten van esély, ahol szakadozottabb lesz a felhőzet. Erős, viharos lesz az északi-északkeleti szél, így hófúvásra is számítani lehet.

Hajnalban -8, -2, a fagyzugos tájakon -9, -10 fok is lehet. Napközben 1-5 fok várható.

Nem lesz front térségünkben - olvasható az idokep.hu-n.

Kedden folytatódik a szeles, télies idő. Havazás, hófúvás, helyenként havas eső a déli, délnyugati tájakon várható. Míg az északi tájakon hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüthet. Hajnalban -7, -1, délután 2-5 fok várható.

Szerda délelőtt főként keleten és délen havazhat, délután azonban egyre inkább a Dunántúlra helyeződik át a havazás miközben a Dunától keletre egyre inkább havas esőbe, néhol esőbe vált a csapadék. Délután 1 és 6 fok közötti hőmérsékletre készüljünk.

Csütörtök reggel a Dunántúlon eleinte még hóra, később egyre inkább esőre van kilátás. Másutt felszakadozik a felhőzet és a nap is kisüthet. Még élénk, erős lehet az északkeleti szél. A csúcshőmérséklet 3 és 13 fok között alakulhat, az Alpokalján ígérkezik hűvösebbnek, míg keleten enyhébbnek az idő.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!