Az idő múlását és a test öregedését elég nehéz elfogadni. Az első ráncoktól és ősz hajszálaktól már bepánikolunk, és csodaszerekkel, méregdrága készítményekkel próbálkozunk, melyek a folyamat visszafordítását ígérik… Pedig csak hiú ábránd az egész, és még az esztétikai műtétek sem garantálják a sikert. Sok esetben segítenek, a legtöbben azonban csak rontanak a helyzeten.

Fernando Colunga, a dél-amerikai szappanoperák egyik legnépszerűbb szereplője, fiatalkorában rendkívül jóképű férfi volt. Az 1990-es években ő volt a szappanopera-biznisz egyik legkeresettebb színésze.

A mexikói születésű sztár több díjat is nyert, köztük a legjobb főszereplőnek járó elismerést. A most 57 éves színész azonban 2012-ben szüneteltette a karrierjét, miután a Pasión y Poder (Szeretned kell!) című produkcióban játszott.

Azóta sokáig nem hallatott magáról egészen 2022-ig, amikor visszatért a Netflixre a The Secret of the Greco Family (A Greco család igaz története) című sorozattal, amelyben maffiózót alakít. Bár most is egy sármos, vonzó férfi, sokan úgy vélik, a színész vonásait teljesen megváltoztatták az esztétikai műtétek, melyeknek az elmúlt években alávethette magát.

 

A szembetűnő változásokat egy friss fotó is bizonyítja, amelyen Colunga egykori pályatársai, Gabriela Spanic és Marcelo Buque társaságában látható. Ők hárman idén, 26 évvel az Usurpadora (Paula és Paulina) premierje után, a Televisa termeiben találkoztak újra.

 

A pletykákat kommentálva Carla Estrada producer úgy nyilatkozott, nincs tudomásában, hogy Fernando plasztikai műtéten esett volna át, de megjegyezte: 'Semmi baj nincs azzal, ha segítünk a természetnek'.

Az Esmeralda sztárja szépen keres a szerepeivel

A Net Worth Celebrity szerint a Miamiban élő Fernando Colunga nettó vagyona körülbelül 5 millió dollár. Nem szabad elfelejteni, hogy a pénzének egy része abból a rengeteg szappanoperából származik, amit évekkel ezelőtt készített. A sorozatait nemcsak a hazai közönség imádta, hanem az egész világ rajongott a történeteikért.

Csak a María la del Barrio (Maria) című szappanopera esetében, amely a mexikói televíziózás csúcsára katapultálta Colungát, a színész állítólag havi 47 ezer dollárt keresett. Ma, a szappanopera-sztár nagyjából havi 87 ezer dolláros bevétellel rendelkezik, erősítették meg a színészhez közel álló források.

Fernando Colunga 57 évesen lesz édesapa

A népszerű mexikói színész, aki olyan szappanoperákkal írta be a nevét a világtörténelembe, mint például az Esmeralda és az Amor real (Tiszta szívvel), váratlan hírrel lepte meg a rajongóit. Bejelentette, ő és a párja, Blanca Soto első gyermeküket várják.

Mint ismert, Colunga és Soto a tíz évvel ezelőtt bemutatott Porque el amor manda (Amit a szív diktál) című sorozatban egy párt alkottak, de azóta a való életben is kapcsolatban élnek, és a magánéletükről a lehető legdiszkrétebben nyilatkoznak.

Nemrég azonban egy interjúban a színész egyértelmű utalásokat tett arra, hogy nemsokára apa lesz, de nem volt hajlandó kifejteni a részleteket.

Később a hírt Javier Ceriani is megerősítette a Chisme no Like című műsorban. Blanca Soto állítólag egy miami klinikán járt kivizsgálásra, ahol azt is megtudta, hogy várandós.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!