Ezt már nem tudta szó nélkül hagyni! Az énekesnél kiverte a biztosítékot a rosszindulatú megjegyzés.

Kevés annyira sikeres párt jegyez a hazai könnyű­zenei élet, mint Korda György és Balázs Klári duóját. Töretlen karrierjüket és viharoktól mentes szerelmüket soha nem árnyékolta be semmi, ám így is több alkalommal érték kellemetlen megjegyzések őket. A legutóbbi kiverte a biztosítékot.

– Az egyik internetes felületen írtak egy cikket 2018 Korda György éve címmel. Erre az egyik kommentelő azt írta alá: 2018 a Korda halálának az éve. Engem senki ne temessen! Életem 80 éve alatt csak ezen az egy hozzászóláson borultam ki. Nagyon rosszindulatú, amit nem értek, hiszen mindig a legnagyobb szeretettel és alázattal álltunk az emberek felé. Mi még szerencsésebbek vagyunk a Klárikámmal, hiszen a közösségi oldalainkon 80 százalékban pozitív megjegyzéseket kapunk, so­kaknál ez pont fordítva van – mesélte Korda György.

– Gyurikám 60, én 40 éve vagyok a színpadon, szóval együtt már pont 100 éve – mondta Klárika. – Szinte egyedülálló, hogy egy pár négy évtizede ekkora sikerrel szórakoztassa a közönséget. Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!