Dr. Otto Warburg a rákkutatásnak szentelte az életét. Mindenkinek ajánlja ezen szabályok betartását.

Dr. Otto Warburg, aki a rákkutatásnak szentelte az életét, – azon belül is a biokémiai része érdekelte a betegség kialakulásával kapcsolatban -, azt tartja a legfontosabbnak, hogy a szervezet pH-egyensúlya, a savas és lúgos hatás kiegyenlítődve legyen. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a többnyire elsavasodásnak induló szervezetet lúgosítással helyre tudjuk billenteni.

A szervezeted úgy működik, akárcsak egy óra: meg van mindennek az ideje, egy jól felépített algoritmus alapján, gyakorlatilag megállás nélkül dolgozik. De ahogy minden szerkezet, úgy idővel a tested is szervizelésre szorulhat, ha nem tartod megfelelően karban. Ezért fontos a rendszeres méregtelenítés, hiszen a környezetből, az ételekből bekerülő ártalmas szennyező anyagok felhalmozódásával könnyen betegségek alakulhatnak ki.

7 egészségmegőrző, lúgosító módszer, amelyet te is bátran kipróbálhatsz.

1. A gyomor reggeli “kitakarítása”

Nem kell megijedni, mindössze csak annyi a dolgod, hogy reggel, üres gyomorra megiszol egy pohár langyos, citromos vizet, amelybe keverj bele még 2 evőkanál almaecetet. Ez egy rendkívül hasznos keverék, amely megtisztítja a méreganyagoktól a szervezetedet.

2. Fogyassz több zöld színű zöldséget

Elsősorban a zöld színű zöldségek, gyümölcsök fogyasztásával érheted el, hogy a szervezetben jelenlévő méreganyagok kiürüljenek, és több tápanyag, vitamin épüljön be a sejtjeidbe. Leginkább káposztát, zöldbabot, kelbimbót, brokkolit, zöld almát érdemes fogyasztani.

3. Mandulatej

Jól teszed, ha a tehéntejet egy ideig mandulatejjel helyettesíted, mivel ebben több a kalcium, a magnézium, amelyek hozzájárulnak a szervezet erősítéséhez, méregtelenítéséhez. Emellett napi 4-5 mandula elfogyasztása is remek hatással van az egészségre.

4. Séta a friss levegőn

Egy 10 perces reggeli torna megmozgatja a testrészeket, serkenti a vérkeringést, így hozzájárul a méregtelenítési folyamatok beindulásához. Sétálj olyan helyen, ahol tiszta a levegő.

5. Kevesebb hús

A húsevést nem kell abbahagyni, csak mérsékelni kell, és több zöldséget, gyümölcsöt kell enni helyette. Ez azért fontos, mert elsősorban a feldolgozott húskészítmények hatására a szervezeted elsavasodásnak indulhat.

6. Vízfogyasztás

Ahhoz, hogy a szervezeted megfelelően tudjon működni, napi, minimum 2 liter vizet meg kell innod, nyáron ennél is többet, hogy a méreg és salakanyagok távozni tudjanak a testedből. A frissen facsart gyümölcslevek is jót tesznek az egészségednek.

7. Fogyassz kevesebb cukrot

A rengeteg cukrot, édesítőszert tartalmazó üdítő, energiaital, édesség nem tesz jót az egészségednek, sőt növelheti a rákos betegségek kialakulásának kockázatát, de az édes termékek hozzájárulhatnak a szívbetegségek, agyvérzés, stroke bekövetkeztéhez is, a szervezet elsavasodásáról már nem is beszélve. Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!