Ez tényleg nagyvonalú ajánlat! Jó hír minden előfizetőnek!

Bejelentést tett a Vodafone, minden előfizetőt érint: korlátlan telefonálást ajándékoz minden lakossági és üzleti havidíjas és feltöltőkártyás ügyfele számára! 

November utolsó és december első heteiben a szolgáltató hangalapú lakossági havidíjas és feltöltőkártyás ügyfeleinek jelentős része kapott egy e-mailt vagy SMS-t, amelyre válaszolva december 25. és 26. között díjmentes beszélgetést kaptak bármilyen belföldi, normál díjas magyar számra az EU-n belül bárhol, a hatályos roaming szabályok figyelembe vételével.

A Vodafone közlése szerint az aktiválások száma annyira magas lett, hogy a szolgáltató úgy döntött, ezt a karácsonyi ajándékot automatikusan megkapják hangalapú lakossági, kis-, közép- és nagyvállalati ügyfelei. Tehát mindenki, ha kapott üzenetet, ha nem, ha aktivált, ha nem.

A november 13. előtt aktivált feltöltőkártyás előfizetők esetében is immár automatikusan jár a díjmentes beszélgetés, a november 13. után aktivált feltöltőkártyás ügyfelek pedig abban az esetben részesülhetnek a díjmentes beszélgetésben, ha december 22. éjfélig legalább egyszer tetszőleges összeggel feltöltik a kártyájukat.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!