Ez már a második eset, hogy meglopják!

A Budapesti Operettszínház sztárjának kocsijából több százezer forint eszmei értékű fellépőruhákat vittek el, ami a színésznő számára azért is szomorú, mert másnak ezek a kosztümök valószínűleg értéktelenek.
– Reggel egy hatalmas bőröndbe pakoltam be a nyaralómban a fellépőruháimat, a cipőimet, az ékszereket, mert az augusztusi Budavári Palotakoncertek próbája után indultunk volna Peller Karesszel Hévízre fellépni. Azt beszéltük meg, hogy a budapesti lakásom előtt találkozunk, ezért a kocsiban hagytam a bőröndöt arra a kis időre, amíg felugrottam a lakásba – mesélte a Blikknek Oszvald Marika.

Ám az autót feltörték, pontosabban valamilyen elektronikus szerkezettel nyithatták ki a zárat, mert a kocsin külsérelmi nyom nem volt.

– Nagyon csalódott vagyok, hiszen az egyik ruha nemrég lett kész, alig volt még rajtam, ráadásul különleges volt. Eredeti kalocsai ruha, az eszmei értéke több százezer forint, és nagyon sokáig készült. Elloptak egy fülbevalót is, amely az édesanyámé volt, és szerettem hordani – szomorkodott a színésznő, aki szerint a tárgyak másoknak értéktelenek, ezért szeretné, ha visszajuttatnák hozzá.
– Mit csinálnak például a 33-as cipőimmel? – tette fel a kérdést a Kossuth- és Jászai-díjas színésznő.

A színésznőnek nem ez volt az első ilyen esete, pár évvel ezelőtt pakolás közben vittek el egy bútort tőle.

– Felújíttattam néhány kisbútort, amelyeket éppen akkor hoztak meg. Amíg az egyiket felhozták, addig a másikat a lépcsőházból elvitték. A térfigyelő kamerán megvolt minden, látszott az autó is, amibe belepakolták, de sosem sikerült elkapni a tetteseket – emlékezett vissza az esetre Marika.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!